MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ, SİVAS´A BİLENİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor, Sivasspor maçı öncesinde Adana Demirspor´la bir hazırlık maçı oynadı. Kadir Has Stadı´nda taraftarının karşısında maça başlayan Kayserispor´da futbolcuların idman maçı olarak gördükleri karşılaşmada ilk yarıda rakibin ile soyunma odasına 1-0 geride giden futbolcuların hala verilen aradaki tatil modundan çıkamadıkları görüldü. Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında genelde milli takımlara giden oyuncuların ortaya koyacakları performansları bekleyen bizler sahada fazla bir varlık gösterilmemesinden dolayı rakip oyuncuların izlemeye çalıştık.

A Takım futbolcularının hafta içindeki idmanlarda neşeli oluşları ve tatil modunu yaşamaları demek ki hala bu moddan kurtulamamanın verdiği bir durum olarak karşıma çıktı. Bu hafta bu durumdan futbolcuları çıkartmaya çalışan Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın bence işi bir hayli zor dersem de yanlış bir sözcük kullanmamış olurum.

Hazırlık maçında nasıl bir durum ortaya çıkar diye bekleyen taraftarlarında bence beklediklerini alamadıklarını belirterek bu maçı bir kenara bırakıp bence önemli olanın tamamıyla Sivas maçına odaklanmak olduğunu söylemeliyim. Sivas işle oynanacak lig maçında rakibin bizden bir puan üst sırada olduğunu biliyoruz. Bunu iyi düşünüp ona göre sahaya çıkmak ve rakibi evinde yenmek zorundayız.

Kayserispor alacağı bir galibiyetle ligde üst sıralarda olacağının bilincinde. Umarım bu hafta futbolcular da bunu iyi düşünüp ona göre oynarlar?