MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ TARAFTARI PAZAR GÜNÜNE ODAKLANDI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sonunda oynanacak olan Osmanlı maçı taraftarlar arasında bir hayli fazla konuşulmaya başladı. Özellikle futbolcuların ikinci yarının ilk haftalarında aldıkları sonuçlarla kendilerini farklı bir havaya büründürdüğünü belirten taraftarlar, sonrasında alınan sonuçların takıma hiç yakışmadığını ve yine takımın ligin alt sıralarında yer almaya devam ederek, sıkıntılı günler yaşadıklarını söylemeye başladılar. Kayserispor´da taraftarlar şimdilerde her şeyi bir kenara bırakarak hafta sonunda oynanacak olan Osmanlı maçında takımın alacağı sonucu ve buna göre yaşanabilecek varyasyonları konuşuyorlar.
Bazı taraftarlar gelinen bu noktada takımın yeniden sıkıntılı bir dönemece girmesine tepki gösterirken, kimileri de teknik heyetin bu durumların baş sorumlusu olduğunu söylediğini belirtmeden geçmek istemiyorum. Yani anlayacağınız futbolcular kadar teknik heyet de, aslında alınan kötü sonuçlarda eleştirilenler arasında yer alıyorlar. Her şey buraya kadar diyenlerin de sayısı az da olsa var.
Ama yine de hafta sonundaki maçtan sonra her şey, birkaç hafta öncesindeki gibi olacak diye düşünüyorum. Bu karşılaşmanın ?Ölüm-Kalım Savaşı´ olduğunu hani bir söylem var ya ?Sağır Sultan´ bile duydu. Saha içindeki futbolcuların da buna göre maçta performans sergileyeceklerini düşünüyorum. Eğer ki olası bir yenilgi durumunda, nelerin olabileceğini ne ben söyleyeyim, ne de siz gerisini getirin?