MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ, TRABZON VA ALANYA KAZASI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor bu hafta oynanacak olan Trabzon maçında nasıl bir oyun ortaya koyacak, şimdiden herkesi meraklandırmaya başladı. Eksik diye tabir edilen oyuncuların bir bölümüne bu hafta yeniden kavuşan ve sahada en azından fazla eksikle dikkat çekmeyecek olan Kayserispor´un, bir bölümünü gençleştirmiş bir Trabzon karşısında ortaya koyacağı oyunun, son yıllardaki en önemli maç olacağı da kamuoyunda şimdiden konuşulmaya başlandı. Anadolu derbisi olarak nitelendirilen bir karşılaşmaya yakışan mücadele, izleyenleri de keyiflendirecektir.

Bu arada maçın oynayacağı tarihte belli oldu. Ramazan ayının ilk günü, akşam saatlerinde oynanacak olan bu maç, ligin de 31.haftasının kapanış maçlarından birisi olacak. Takım olarak morali yerinde olan futbolcuların alacakları bir puanın dahi öneminin çok büyük olduğu bu haftalarda galibiyetin daha büyük keyif vereceğinden kimsenin şüphesi yoktur. Umarız galibiyet bizim olur.

Alanyaspor kafilesi, bizimle oynadığı maç sonrasında evine dönüşte bir trafik kazası geçirdi. Olayı öğrenince şok oldum. Bariz trafik kazası desek de, yaşanan olayda futbolcuların yaralanması ve bir futbolcunu hayatını kaybetmesi, futbol ve spor camiasını yasa boğdu. Tüm Alanyaspor´lulara geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerimi ileterek, bir kez daha trafikte daha dikkatli olmanın sonrasında ağır faturalarla karşı karşıya kalmamamız için önemli olduğunu belirtmek isterim. Hayatını kaybeden futbolcu anısına bu hafta mutlaka saygı duruşlu yapılacaktır ama bende yakınlarına bir kez daha başsağlığı dileklerimi ileterek, umarım kazasız ve belasız bir şekilde sezonu tamamlarız?