MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ AKIN ETTİ, KUDDUSİ “DUR” DEDİ!

KAYSERİ AKIN ETTİ, KUDDUSİ “DUR” DEDİ!


Fenerbahçe’de performans düşüklüğü 20.dakikadan sonra başladı ve 90 dakikanın sonuna kadar devam etti. Maçta Fenerbahçe adına sadece etkili olan hakem Kuddusi Müftüoğlu’ydu. Müftüoğlu gerek oyunu yavaşlatmak gerekse de pozisyonları yorumlama da çok büyük hataları bilerek veya bilmeden yaptı. Özellikle Orhan Şam ve Bilica’nın elleriyle ceza sahası içinde topu çıkartmasına göz yuman hatta Bilica’nın elinden çıkan topu Kayserispor’un defans oyuncusu Zurab’a fatura eden birde sarı kart çıkartan bu hakemden başka ne bekleyeceğiz siz okurlarımıza bırakıyorum?  Karşılaşmada hakemin bir tek sırtına Sarı-lacivert formayı giymeden çıkması vardı! Bu kadarına pes diyerek tribünleri dolduran yaklaşık 15 Bin Kayserispor taraftarının tepkisini çeken Kuddusi Müftüoğlu’nu stadı dolduran bu kadar kişinin tepkisini kazandığı için tebrik ediyorum. Umarım bu hakem konusunda Galip Bitigen hocam bazı eleştirileri MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’na iletir. Futbolun hatalar oyunu olduğunu kabul edenlere de seslenmek istiyorum. Yahu tüm hatalar Anadolu takımlarına karşın mı yapılır?

 

Diğer yandan Kayserispor da Şota’ya artık bazı konularda sorular sormanın zamanı geldi. Sezon başında büyük ümitlerle alınan Cem Sultan nerede? Galatasaray’ın geleceği olarak gösterilen ve gol yollarında etkili bir isim Cem Sultan konusunda Teknik Direktör Şota’nın sorunu daha fazla ileriye götürmemesi gerekiyor. Sezon başında yaşanan sıkıntılar geride kaldı. Bu futbolcuyu kazanarak ligin içinde faydalanmaya bakmalı. Bu konuda yönetimde artık işlerin tüm iplerini Şota’ya bırakmadan çözümlenmesini yapsın.

 

Bir çift lafta taraftarlara; bu kadar önemli maçta stada gelenler! Yahu oturup ta tiyatro mu izliyorsunuz? Ses çıkarmadan bakınıyorsunuz. Allah’tan ki Hasan Ali ellerini havaya kaldırarak sizlerden destek istedi. Yoksa sonrasında da statta ne tezahürat olacaktı, ne de futbolcuları motive edecek bir çift söz…