MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ´DE FUTBOLCULAR NEDEN FRENE BASTI?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Ne söylesem bilemiyorum dostlar. Sezonun ikinci yarısında yapılan değişimlerle ligde fırtına gibi esen Kayserispor´daki, son haftalarda yaşanan düşüşün sebebi kafaları karıştırmaya yetiyor. Ligde elimize gelen tüm fırsatları, fütursuzca harcamak sanırım sadece bizim takımımıza ait bir olay. Bakınız ligde en yakın rakibimiz ve bizi alta çekebilir dediğimiz Gaziantep yenilgisi sonrasında, resmen ecel terleri dökmeye başladık. Osmanlı maçı ligde üst üste aldığımız 3.yenilgi olunca, herkes karamsar düşünmeye başladı.
?Allah aşkına birileri bana bu durumun neden olduğunu net bir şekilde anlatsın´ diyen taraftarların, bazı söylemlerini duymuyor da değilim. Aslına bakacak olursanız alınamayan galibiyetler ve takımın tamamının frene basması, bir tek ifadeyle anlatılabilir. Bu anlatacağım karşısında da bazılarımız, ´olmaz öyle şey´ diyebilirler.
Anladığım tek şey Kayserisporlu futbolcular bu ligde bize daha çok ecel terleri döktürecekler. Zor dönemler olunca, hani bu arkadaşlar profesyonel ya, mali yön daha fazla öne çıkacaktır. Belki son haftalara kadar da, bu ecel terlerini konuşacağız. Yani cep doldurma konusu, her zaman olduğu gibi ortaya çıkıyor. Naçizane benim görüşüm bu. İster beğenirsiniz ister beğenmezsiniz. Ama bir takım, tamamen frene basıyorsa ve kötü sonuçlar alınmasına da ses çıkartılmıyorsa ben bunu bu şekilde anlarım...