MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ´NİN TEKNİK ADAM VE YÖNETİM ÇIKMAZI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da teknik adam arayışları çıkmaza girdi. Daha önce ?yeni bir oluşum olmadan yapılmaması gerekir´ dediğimiz teknik adam transferinde bazı isimler ön plana çıkmış ve basında da yazılıp çizilmişti. Hatta bu konuda bazı isimlerde gündeme gelmiş, bu isimler konusunda bazı söylemler kulağıma gelmiş ve bende bunu sizlerle paylaşmıştım. Görünen o ki olağanüstü genel kurula gitme kararı alan yöneticiler etik olmayacağı ve gelecekte kulübün yönetim kanadının nasıl şekilleneceğini bilmediklerinden teknik adam belirlemek için herhangi bir çalışma içine girmemeye karar vermişler.
Hatta iki isim spor kamuoyunda oldukça çok konuşuldu. Bu isimler açıklama dahi yaptılar. Ama diyorum ya mevcutta görevi idare edenler, yeni isim belirlenmesini 17 Aralık veya 24 Aralık´ta yapılacak olan genel kurul sonrasına bırakmış gibiler. Tabi yeni yönetim nasıl olacak iş burada tıkanıyor. Recep Mamur, yakın çevresine ?bu saatten sonra aday olmayacağını belirtiyor´ dense de hala basın karşısına çıkıp veya yazılı bir şekilde bu konuda son noktayı koymuyor.
Kulübün başına geçmesi düşünülen isimler de Bakan Mehmet Özhaseki´nin ?Haydi beyler iş sizde´ demesini bekliyorlarmış. İyi de Sayın Özhaseki daha önceden de belirtti. Artık bu takımın yönetimine talip olanlar kaynaklarını kendileri oluşturacaklar. Eski devirler bitti. Eskiden yasal olarak ta bir sıkıntı olmadan kulüpler siyasiler tarafından destekleniyor olabilir. Ama iş şimdi başka. Artık sadece amatör sporlar yerel yönetimlerden destek alabiliyor. Öyle olunca da niyetli onlalar bence bir an önce ekiplerini oluşturup ortaya çıkmalıdırlar?