MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ?15 TEMMUZ TURNUVASI´NA KATILACAK

KAYSERİSPOR ?15 TEMMUZ TURNUVASI´NA KATILACAK


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da sezon başı idmanları ve kamp programları derken, artık iş hazırlık maçlarına geldi. Normalde kamp yapılan yerlerde oynanacak olan hazırlık maçlarıyla, takımda eksik olduğu görülen yerler belirlenir ve buna göre yönetim takviye çalışmalarını yapardı. Kayserispor´da bu durum şimdilik pek böyle gerçekleşmeyecek gibi görünüyor. Olay böyle negatif bir durum gibi görünse de, futbolda her zaman değişimin olacağını unutmamalıyız.

Sayabildiysem eğer, 13 transfer yapan sarı-kırmızlılar da yönetim, 2 veya 3 oyuncuyla daha anlaşarak transferi noktalamak istiyor. Bu konuda da Erzurum´da yapılacak olan kamp ve hazırlık maçları çok önem arz ediyor. Mevcut kadroda eksiği bulunmadığı belirtilen takıma, taraftar yapılanların yeni sezon için yeterli olduğu görüşünde birleşiyorlar. Ama yönetim ve teknik heyet ise bu konuda hala düşünüyor.

Kayserispor, Erzurum´da kamp yapacak ama bu arada bazı takımlarla da 15 Temmuz Futbol Turnuvası´na katılacak. İlk maç, 13 Temmuz´da Atiker Konyaspor ile olacak. Burada Akhisar ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor´un da katılacağı bu turnuva, her takımın ilk durumlarını görmelerine de yarayacak. Umarım yapılan transferlerde sırıtan bir bölüm olmaz da, Kayserispor attığı adımların doğru olduğunu görür. Taraftarın korktuğu tek nokta ki, takımdaki uyum olayı. Takımın büyük bir bölümünde yapılan değişim ile uyum sorunu yaşamamak taraftar kadar, yönetimin de üzerinde durduğu tek konu. Bakalım ilk etapta neler karşımıza çıkacak?..