MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR 2.ETAP İÇİN AVUSTURYA´DA


Süper Lig´de yeni bir ekiple sezona başlamaya çalışan ve bu sezon 10 yeni transferiyle birlikte ligde boy gösterecek Kayserispor´da 2.etap kamp çalışmaları bugün Avusturya´da başladı. Havaların ülke çapında sıcak olması nedeniyle yurt dışını tercih eden Kayserispor sezon başı kampları için genel de Avusturya´yı tercih ediyor. Bünyesine kattığı yeni transferlerin yanı sıra daha fazla transfer olacak mı diyenleriniz mutlak içinizde vardır. O yüzden hemen cevap verelim.
Kayserispor şu ana kadar bünyesinde bulunan yabancı oyuncu sayısını birkaç isimle daha fazlalaştıracak. Bunun içinde daha önceden teknik heyetin belirlediği isimler Avusturya´da kampa dâhil olup burada imzalarını atacaklar. Bu nedenle şimdilik kaç kişi olduğunu bilmem ama benim sadece aldığım duyumlar 3 Brezilya oyuncunun kampa katılacağı ve bunlar içinden iki isimin de kampa dahil olacağıdır.
Bakalım bu oyuncuların dışında başka kimler dâhil olacakmış? Bunu soruyorum çünkü hala teknik direktör transfer listesine isimler eklemeye devam ediyor. Mersin´den bayağı sayıda futbolcuyu kadromuza dâhil ettik. Geçen sezonda aynı durumu Karabük ile yaşamıştık. Mali sıkıntılar nedeniyle transferde geçen sezon ligden düşen takımın futbolcularını almakla hata yapıldı şeklinde çok eleştiriler olmuştu. Ama bu sezon için bence taraftarın endişesini anlamakla birlikte biraz daha sabır göstermelerinin daha doğru olacağını düşünüyorum?