MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR MALİ GENEL KURULU BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un beklenen Mali Genel Kurulu için az bir süre kaldı. Bu Genel Kurul´da sanırım birçok konu konuşulacak ya da konuşulmalı. Baktığınızda kulübün ödemekle yükümlü olduğu meblağlar bir hayli can sıkmaya devam ederken, gelecek dönemlerin bir planlaması da bu Genel Kurul´da alınacak olan kararlarla yapılmalıdır. ?Bu Mali Genel Kurul´da alınabilecek en önemli karar nedir?´ diyenleriniz olabilir. Bunun cevabı çok basit desem de yöneticilerin akıllarında farklı düşüncelerin olduğunu biliyorum.
Tarihinde ilk kez Mali Genel Kurul yapacak olan kulübün, bu sezon yaşadıkları daha öncesinde hiç başa gelmemişti. Uğraştığı onca büyük borcun altından kalkmak için neredeyse 5-6 yıl boyunca çaba gösterilmesinden bahsediliyor. ?Bu kadar uzun zamanda nasıl bir takım kurulur ve ligde mücadele edilir´ diyenlerinizin de aranızda olduğunu görür gibiyim. Bence de bu kadar uzun süre borç takibi ve eldekini buralara vererek güçlü, mücadeleci bir takım kurmak pek kabul edilir bir durum gibi durmuyor.
Kayserispor güçlü sponsor bağlantıları yapmalıdır. Kısa sürede bu borçların altından kalkmak için bu sezon yakalanan bu fırsat iyi değerlendirilmeli ve gerek statta gerekse de kulüpte güçlü isim sponsorları ile uzun vadeli anlaşmalar kulübün refaha çıkmasına yardımcı olmalıdır. Umarım bunu da Kayserispor başarır. İşte bu Mali Genel Kurul bu nedenlerden dolayı çok önemli. Burada atılacak adımlar takımın geleceği için belki de kısa sürede kurtuluşun reçetesi olacaktır?