MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, AKHİSAR´A ODAKLANDI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de ikinci yarı öncesinde ilk maçını kupada Akhisar karşısında oynayacak olan Kayserispor´da futbolcular, Antalya kampını noktalayarak ilimizdeki çalışmalarına başladılar. Akhisar ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirten futbolcuların, sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak ve moral kazanmak için bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmalarının gerekli olduğunu belirtmeleri ise beni sevindirdi.

Kayserispor lig öncesinde gözünü diktiği Akhisar´a karşı, alacağı bir galibiyetle lige de moralli başlayacaktır. Bende bu konuda futbolcularla hem fikirim. Şimdi düşünüyorum da,  geçen yıl aynı senaryo yaşamış gibiyiz. İkinci yarı bitimiyle birlikte Kayserispor karşılaştığı Akhisar´a maçı kaybetti, sonrasında ligde de kayıplar oldu ve çok iyi dediğimiz sarı-kırmızılılar, bir anda ligin orta sıralarına kadar gerilemek durumunda kaldı.

İşte bu durumlarında farkında olan yönetim, en azından futbolcuların her anlamda moralini yüksek tutmak için kendi iş bölümlerini gerçekleştirip mali olarak arayışlarda sonuçlar alırken, futbolcularında saha içindeki alacakları sonuçlarla takımın durumunu daha yukarılara çıkartmaları gerekiyor. Öncelik Akhisar dense de futbolcular sezonun ilk yarısının bitimiyle yakaladıkları morali sezon sonuna kadar tecrübeli isim Hikmet Karaman ile sürdüreceklerdir. Bu konuda hiç şüphem yok?