MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, ALANYA MAÇINA ODAKLANDI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında Alanyaspor´u konuk edecek olan Kayserispor´da taraftarların tek odaklandıkları nokta bu maçtan alınacak olan sonuç. Galibiyet alınması halinde umutların daha da yeşereceği kesin bir konu olurken, mağlubiyetin de o denli yıkıcı olacağı şimdiden konuşuluyor. Kayserispor´da bir diğer konu ise Gaziantepspor ki, en yakın alttaki takımın maçının cuma günü oynanacak olması. Yani kısacası ligin boyunun iyice kısalması sonrasında alt kısımda heyecan bir hayli artmışa benziyor. Bakınız aradaki fark fazla diye böbürlenmek, ipin ucunu kaybettiğiniz zaman size sıkıntı olarak dönebiliyor. İşte Kayserispor da bunu yaşıyor.
Ligde yaşanacak herhangi bir kayıp, temsilcimiz için kara günlerin habercisi olacaktır. Bu nedenle her haftayı final olarak yorumlamak ve ona göre mücadele etmek gerekiyor. Umarım bu hafta oynanacak olan Alanya maçından galibiyetle ayrılan taraf Kayserispor olur. Bu maçta beraberliğin bile bize büyük bir darbe vuracağı unutulmamalıdır. Alttaki rakiplerin her platformda mücadeleyi sürdürdüğünü unutmadan biz de her platformda mücadelemize devam etmek zorundayız.
Bu hafta iş daha önce de söylediğim gibi taraftara düşüyor. Umarım taraftarlar tribünde takımlarını isim isim desteğe çağırırlar. Futbolcular da sağda solda ortaya atılan iddiaları çürütme adına oyunlarını oynayarak, bu takımın ligde kalmasını sağlarlar. Çünkü iddialar çok vahim?