MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, ?BAKKAL´ İLE TOPARLANACAK MI?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de hafta sonunda teknik heyet konusunda sıkıntı yaşayan Kayserispor´da Sergen Yalçın ile arkadaşlarının görevi bırakmasıyla boşalan teknik heyet koltuğu Mesut Bakkal ile doldu. Yeni bir başlangıç yapmak isteyen Kayserispor, daha önce de yani sezonun ikinci yarısının hemen başında da bir başlangıç yapmıştı. Oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla tüm sporseverlerin dikkatlerini çeken takım son haftalarda futbolun bir tabiriyle resmen ?nal toplamaya´ başladı. Bu durum karşısında da değişim kendisini gösterdi. Sezonun bitmesine 6 hafta kaldı ve baktığımızda Kayserispor´da kan değişimi gerçekleştirildi. Kayserispor bu sefer de Mesut Bakkal ile yola devam kararı aldı.
Konumuzun hemen başında belirteyim ?İnşallah Bakkal ve ekibi, Kayserispor´a hayırlı olur. Çünkü ligin boyu bir hayli kısaldı. Bu kısacık zaman içinde de rakiplerin solukları ensemizde. Yani bir hata, bizi ligden de düşürebilir. Böyle dar kapsamlı bir durumda ne yapılabilir diye düşünenleriniz aramızda çok sayıdadır. Ama şunu belirtmek isterim ki, Mesut Bakkal daha önceki deneyimleriyle krizleri başarı ile aşmasını bilen tecrübeli bir çalıştırıcıdır. Kayserispor´da bunu başarabilirse, gelecek dönemde de Mesut Bakkal ve ekibini Kayserispor´un başında göreceğiz demektir.
İş şimdi taraftara düşüyor. Bu dakikadan sonra hafta sonunda oynanacak olan Alanya maçı öncesinde moral ve motivasyonu onlar sağlayacaktır. Gördüğüm kadarıyla yönetim mali kaynak boğuşmasında, futbolcular kendi havalarında, teknik heyet ise yeni göreve başladı. Bu hafta için taraftarın kolları sıvaması ve morali onların sağlaması, en doğrusu olacaktır. Bizim bir kayba dahi tahammülümüzün olmadığı bilinci ile Alanya maçına çıkılmalı ve herkes elinden geleni yapmalıdır?