MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR BAŞLADI AMA PARA YOK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor ?Bismillah´ dedi ve çalışmalara başladı. Kadroda bazı isimlerin izinli olmaları nedeniyle antrenmanda yer almamaları net bir şekilde gözlemlenirken alt yapıdan gelen gençlerin kalabalığı ise idmandaki atmosferi bozmadı. Kayserispor´un sezon açılışında geleneksel hale gelen kurban kesimi ve dua edilmesiyle birlikte basın mensupları uzun süredir Kayseri´de göremedikleri Teknik Direktör Hikmet Karaman´a mikrofonları uzatarak yeni dönemle ilgili hem kendi merak ettiklerini hem de taraftarın sorularını iletmeye gayret ettiler.

Buraya kadar her şeyin geleneksel bir hal aldığını vurgulamak isterim. Bu dakikadan sonra ise Teknik Direktör Hikmet Karaman gazetecilerle bir araya gelerek kısmi dertleşme yaptı. Evet, yanlış duymadınız basın mensuplarıyla arası her zaman iyi olan Hikmet Karaman, sanki yıllardır Kayseri´de yaşamış ve buranın bir ferdi gibi ?Aman arkadaşlar birlik ve beraberlik havası var. Bunu zedelemeden hep birlikte Kayserispor´a sahip çıkalım´ mesajı verdi.

Karaman´ın bu ?birleştirici´ havasını yönetim kanadında da görmek beni sevindirdi. Çiçeği burnunda yöneticiler de takımın bu ilk gününde yanında olmak için tesislere geldiler. Her şey güzel ama bir eksik var. O da genel kurul günü ve öncesinde verilen mali anlamdaki destek sözü. Şu anda yönetim acilen gelecek olan mali kaynağı bekliyor. Yapılan transferler sadece eksilen mevkilerde ikinci isim olabileceklerdir. Ama bunun dışında taraftarında beklediği asıl isimler için para gerekiyor. Şimdi her kesim siyesilerin ve iş dünyasının genel kurul öncesi oluşturduğu konsorsiyumun vereceği desteği bekliyor?