MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR BEKLEMEDE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta oynayacağı Fenerbahçe maçı için hafta başından buyana hazırlılarına devam eden ve bu arada bir de Türkiye Kupası maçı oynayan Kayserispor´da futbolcular tüm hazırlıklarını yaparak artık maç saatini beklemeye başladılar. Karşılaşma öncesinde bazı çevrelerin tahriklerine fazla kulak kabartmayan ve kulüp başkanı nezdinde bu tahrikleri savuşturan sarı-kırmızlılar için çok önem arz eden bu maçtan mutlak puan veya puanlar hedefleniyor. Teknik Direktör Şumi´nin önemli sınavlarından birisi olacak bu maçta, saha içinde yapacağı kurgu herkes tarafından merakla bekleniyor. Sezonun ilk maçında Galatasaray karşısında farklı bir oyun dizilişi yapmış ve aldığı mağlubiyet sonrasında da çok eleştirilmişti. Daha sonrasında bu dizilişi bazı maçlarda uygulayan Şumi, takımın bu sisteme tam olarak hazır olmadığını düşünmüş olsa ki, pek fazla uygulamadı.

Şimdi gözler sadece saha içindeki sisteme değil ayrıca bir de kimlerin sahada forma giyeceğine çevrilmiş durumda. Hafta içinde hem hazırlıklar yapan hem de Türkiye Kupası´nda Yeşil Bursa ile karşılaşan takımın bazı oyucularının da performansları ile bu maçta yer alabilecekleri fısıldanıyor.

Kayserispor tüm bu hazırlık çerçevesinde bir de, ligde diğer takımların aldıkları sonuçlarla oluşan durumu da yakından takip ediyor. Ligde alınacak bir puan dahi ligdeki konumu iyileştirmeye yetecek. Dediğim gibi bu karşılaşmada hedef ve hesaplar; puan veya puanlar için?