MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞ´A ODAKLANMALI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de hafta başında deplasmanda Alanyaspor´a konuk olan Kayserispor´da futbolcular ve teknik heyet, aldıkları 3 puanın yanı sıra burada yaşadıkları olaylar karşısında her ne kadar şoke olsalar da, her şeyi geride bırakmaları gerekiyor. ?Maç sonrasında yaşanan kavga ve fiziki müdahaleler akşam orada kaldı diyen´ Başkan Erol Bedir de ligin devam ettiğini ve bu hafta ligde önemli maçları olduğunun altını çiziyor. Aslına bakacak olursanız başkanın söylemleri hiç de boş değil. Çünkü bu hafta ligde rakibimizle oynayacağımız bir maç var. Rakibimiz derken de kimseler kusura bakmasın mütevazi olmayacağım, ligde aynı puanlara sahip olduğumuz ve gücümüzü bu sezon ispat ettiğimizi herhalde şimdiye kadarki maçlarda alınan sonuçlarla birilerine göstermişizdir.

Bu nedenle de rakibimiz Beşiktaş ile oynayacağımız bu karşılaşma, ligin üst sıralarında yer almak adına bizim açımızdan çok önem arz ediyor. Alanya´da yaşanan olaylar mutlak yetkili merciler tarafından değerlendirilecektir. Konuyu geride bırakalım derken de, konunun takipçisi olmayalım demiyorum. Mutlak o konunun da takipçisi olunacak ama önemli olan sessizden takip ederken hakkımızı savunmaktır. Diğer yandan ise ligdeki motiveyi bozmadan, hafta sonunda oynanacak olan maça tüm Kayseri olarak kenetlenmektir.

Beşiktaş karşısında iki eksik gibi görünsek de, yedekte olanlar da kendilerini göstermek için mutlak mücadelelerini en yüksek performansta yapacaktır. Bu nedenle çok çekişmeli ve bir o kadar da zevkli maç izleyeceğiz. Tabi bu arada dolu bir stat olacağı da şimdiden kendisini gösteriyor?