MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR BU ŞEKİLDE ASLA KAZANAMAZ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bağırsak da, çağırsak da yine de bizim saha içindeki haklarımızın gaspı devam edecek gibi görünüyor. Futbolda böyle bir federasyon olduğu sürece, bir de bu federasyonun eyyamcı hakemleri takımların ligde yerleşimlerini ve sıralanışlarını kendilerince ayarlamaya devam ediyorlar. Kayserispor´un bu zaman kadar saha içindeki hak gaspından dolayı en azından 12 puanı elinden alındı dersek, yanlış ifade kullanmamış oluruz. Trabzon maçında bazı pozisyonlarda verilen kararlara, maç içinde olmayan birisinin vereceği kararlar diyebilirim. Maçın 80.dakikasına kadar koşan ve istediğini alan Trabzonspor olsa da, son dakikalarda yorgunluk ve performans düşüklüğü yüzünden temsilcimizin daha etkili olmasını bekledim.

Her atakta rakibin ceza sahasında sıkıntı oluşur diyordum ki, istediklerimiz veya beklentilerimiz ne yazık ki sarı-kırmızlı futbolcular tarafından karşılanmadı. Durum 3-2 iken Kayserispor´da futbolcuların baskıları olsa da, ne yazık ki ceza sahası önündeki bir ofsayt çizgisi hatasını yapan defansın kalesinde gol görmesi de izleyenleri şaşırtmadı.

Maçta Kayserispor adına belki de kırılma noktası Deniz Türüç´ün düşürülmesi donrasında verilemeyen penaltı diyebilirim. Bu pozisyondan sonra kalemizde 4.golü gördük ve istediklerimizi saha içinde yapamadık. Maçın son anlarına kadar kalemizde ataklar vardı. Maçın ilk yarısında sakatlandığı için oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Lung, belki de skorda söz sahibi olabilecekken talihsiz bir pozisyon sonrasında değişmek zorunda kaldı. Yine talihsiz bir şekilde ilk golü kalesinde gören Lung uzanmasına ve ellerine çarpmasına rağmen topun filelere gitmesine engel olmadı. Yani kısacası hala ligde kalmak adına yarışımız devam ediyor. Alt sıralarda puan savaşında artık bizde varız?