MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ÇABUK TOPARLANMALI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor bu hafta verilen arayı boş geçmeyecek. Ligde yeni oluşan kadrosu ile mücadele eden ve şuana kadar da sadece vasat bir görüntü çizen sarı-kırmızlıların, sezon başında ortaya koydukları hedefi gerçekleştirmeleri için daha çok çalışmaları gerekiyor. Ligde birçok takımın yeni transferler yaparak yoluna devam ettiğini düşündüğümüzde, ilerleyen haftalara bizim açımızdan da, bir hayli zorlu geçecek gibi görünüyor. Özellikle bizim bir iki transfer konusunda daha inatları kırmamız gerekiyor.

Teknik Direktör Şumi son yapılan basın toplantısında ?Transfer konusuna pek karışmıyorum´ dese de, bence hem orta sahaya, hem de forvete birer takviye daha yapılmalıdır. Takımın yeni oyuncularla tam olarak sahada mücadelesinin birkaç hafta daha zaman alacağını düşünürsek, verilen bu arayı da ciddi bir takımla değerlendirmesi en doğrusuydu. Beşiktaş´la deplasmanda hazırlık maçı yapacak olan Kayserispor, en azından bu maçta diğer oyuncuların da birbirlerine alışmalarına fırsat tanımış olacaktır.

Bir kez daha belirtmekte fayda var. Görenlere, duyanlara buradan bunu bir kez daha anlatmış olayım. Kayserispor´da hedef ilk 5 veya ilk 6 olarak belirlenmişe benziyor. Öyle ise buna göre sonuçlar alınmalıdır. Bakınız, ligde yeni oluşan birçok takım var. Onların da çabuk toparlanacaklarını düşünerek biz de eksikleri tamamlayalım ve sıkıntısız bir şekilde sezon sonunu bekleyelim. Yoksa hedeflerimizin çok gerisinde kalabiliriz?