MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor sezona ara verildiği şu günlerde dinlenme modunu terk ederek yeniden çalışmalarına başladı. Antalya´da bir araya gelen takım futbolcuları kamp yapılan otelde akşam saatlerinde birlikte yemek yerken özellikle kısa sohbet etme imkânı buldular. Futbolcular verilen kısa arada dinlenirken diğer yandan gündüz saatlerinde ise teknik heyetin hazırladığı bir program dahilinde kondisyon yüklemesi ile yoğun bir ara dönemini geride bırakacaklar.

Kamp programına dahil edilen genç oyuncuların burada yapılacak çalışmalarda çok yorulacakları dile getirilirken bu konuda Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın hiç şakasının olmadığı ve sezonun ikinci yarısında bazı gençlerle yola devam edeceğini ve A Takım´ın vazgeçilmez isimleri olması için çaba göstereceği de ifade ediliyor. Kamp çerçevesinde iki hazırlık maçı oynamayı planlayan sarı-kırmızlıların özellikle oynanacak olan kupa maçı öncesinde bazı oyuncuları bire bir motive etmeye hazırlandığı ve ikinci yarıda bu isimlerin sahada daha verimli olması için çaba harcayacak olmaları, sezon arasında transfer yasağı olan Kayserispor´un farklı kazanımları olarak dikkat çekecektir.

Yönetim kamp öncesinde mali yönden elini rahatlatacak bir dizi çalışma yaptı. Bunların başında isim sponsorluğu geliyordu ki bu, aslında Kayserispor için önemli bir kazanım olarak dikkat çekiyor. Ligde nasıl ki birçok takım sponsorların isimleriyle mücadele ediyorsa, Kayserispor´da ana sponsoru Boydak Holding´in markalarından birisini isim olarak baş tarafta kullanabilir. Umarım çalışmalarda sorunsuz bir hazırlık dönemi geçer ve Kayserispor bomba gibi lige başlangıç yapar?