MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ÇOK İSTEDİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor bir mucizeye imza atmak üzereydi ki, son dakika da yediği golle beraberliğe razı oldu ve içimizdeki sevinç buruk bir hal aldı. Kasımpaşa karşısında olası bir galibiyet alsaydık alt sırayla aranın da bir hayli açılmasını sağlamış olacaktık. Maçtan sonra ne söylesek ya da ne yapsak boş. Çünkü alınması gereken 13 puan hayaliyle maça başlayan Kayserispor, 1 puana razı oldu.
Aslına bakarsanız haftalar öncesinde ?Kasımpaşa ile oynayacağımız maçtan beraberlikle ayrılacağız´ deseydik buna pek ses çıkarmazdık. Şimdi ise böyle bir sonuç aldığımız için rahatsız oluyor hatta kabullenemiyoruz. Olsun, ne de olsa ligin alt sırasında düşme adayı diye adlandırılan Kayserispor, söylemi artık geride kaldı. Şimdiler de Kayserispor, kendisine üst sıralarda yer arayan bir takımdır.
Maçla ilgili konuşacak olursak, bazı oyuncuların form düşüklüğü ya da maçta istenileni verememesi, takımın bu maçtan beraberlikle ayrılmasına etkendi. Orta alanda Lawal gibi oyuncuların, 90 dakika boyunca dinç bir şekilde kalması Kayserispor´a fayda sağlıyor. Bununla beraber geldiği ilk haftalarda iyi oynayan ve şu sıralar hafifte sakatlık nedeniyle istenileni veremeyen Varela gibi isimlerin ise çabuk toparlanmaları gerekiyor. Kayserispor haftaya ligin lideri ile karşılaşacak. Beşiktaş maçı için İstanbul´a gidecek olan takımda ise eksikler var. Her şeye rağmen bu Kayserispor, İstanbul´dan da puan alabilecek güçtedir?