MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ÇOK İSTEMİŞTİ!...

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de deplasmandan en azından bir puanla dönmeli dediğimiz Kayserispor istediğini alamayarak eve döndü. Ligin güçlü ekibi Beşiktaş karşısında daha maçın ilk dakikalarında sahada varlık göstermek için yoğun çaba harcayan sarı-kırmızlı temsilcimizde futbolcuların inançları, ilk yarının ortalarına kadar ortaya konsa da, rakibin baskın oyunu daha fazla bu inancın korunmasına engel oldu. İlk 30 dakika karşılıklı ataklarla geçse de, her iki takımında gole yakın olduğu anları yakalasa da bir takım istediğini gerçekleştirdi. Bu anları gole çeviren taraf 30´dan sonrasında rakip siyah-beyazlı ekipti. Önemli oyunculara sahip olan Beşiktaş, ilk yarıyı 2-0 önde kapatarak soyunma odasına avantajlı bir skorla girmiş oldu.

Maçın başlangıcında rakip nasıl oyuna başladıysa, ikinci yarıda da aynı oyunla sahada yerini almasını bildi. Maçın son dakikalarına doğru Beşiktaş 10 kişi kalsa da, temsilcimiz bu fırsatları değerlendiremedi. Kayserispor´da maçın sonucu temsilcimiz açısından iyi olmasa da, yine de maçın içinde gösterilmiş olan performans ve hırs taraftarın takdirini topladı. Maçın son anlarına doğru itirazlar nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Umut ise beni şaşırttı. Kaptanlık bandını takan bir isim neden bu denli itirazlarda bulunurda gelecek hafta sahada olmaz ki? Zaten forvet hattında ?bal yapmayan arı´ misali koşuşturmaca yaşanıyor. Bu şekilde eksik kalınması hiç iyi olmadı. Umut´un bence bu itiraz süreçlerine artık ?dur´ demesi gerekiyor.

Bu arada oyun ve alınan sonuç derken yine ligin altı da üstü de kaynayan bir kazan misali. Bakalım son iki hafta neler olacak?..