MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR COŞMAYA DEVAM EDİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu sezon başında hedefini üst sıralar olarak belirleyen ve buna göre plan yapan Kayserispor´da, adım adım hedeflenen planlar gerçekleşiyor. Ligin ilk haftasında aldığı Galatasaray mağlubiyetinin ardından, oynadığı tüm maçlardan ya beraberlik, ya da galibiyet almasını bilen sarı-kırmızlıların bu istikrarlı yolculuğu taraftarında memnuniyetini kazanıyor.

Maçın cumartesi gündüz saati olması nedeniyle, taraftarın stada gelmesinde sıkıntı yaşanır mı soruları akıllara gelmişti. Bu düşüncelerin, aslında bu maçla birlikte artık rafa kalkan bir durum olduğunu net bir şekilde gözlemledik. Hafta başından itibaren yöneticilerin ve basının yaptığı ?Maça gelin´ telkinleri cevap bulmuş ve takıma bu sezon inandığını gösteren taraftarlar da, tribünlerde yerlerini alarak desteklerini bir kez daha göstermiş oldular. Tribünler bir hayli doluydu ve takımın özellikle saha içinde desteklenmesi gereken anlarda, futbolcuların el işaretleri sonucunda yapılan sloganlar ve alkışlar, saha içinde futbolculara da büyük moral oluyordu.

İşte zorlu geçeceğini düşündüğümüz Bursaspor maçı da öyle oldu. Zor olsa da, yine de galibiyetin bizimle olması, tribüne gelen tüm Kayserispor taraftarlarını memnun etti. Alınan bu galibiyet sonrasında belirlenen bazı hedefler için konuşmalar olsa da, Başkan Erol Bedir hala alt sıralardaki takımlarında kazanmaya devam ettiğini hatırlatarak ?Şimdilik herhangi bir konuşma yapmayalım. Alınacak önümüzde daha 81 puan var. Bakacağız? diyerek, düşüncelerini belli etmeseler de, bu sezon Avrupa Kupaları´nın hedeflendiğini ima etmiş oldu.