MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR DESTEK BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayseri´nin markası Kayserispor için genel kurul zamanı beklenmeye başladı. Mevcut yönetim tarafından geçen gün akşam geç saatlerinde yapılan açıklama ile seçimli genel kurula gidileceği ifade edilmişti. İşte o günden sonra taraftar ve yöneticiler verilen-verilmeyen destekleri tartışmaya başladılar. İş öyle oldu ki, takıma destek için her kesimden sözlü olarak destek açıklamaları geldi. 

 Kayserispor için alınan genel kurul kararı sonrasında gelen bu destek sesleri, kimileri tarafından sesli dillendirilirken, kimileri tarafından da yazılı olarak paylaşıldı. Bu konuda taraftarın geçen gün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımlarında etkisinin olduğunu bazı açıklamalardan net bir şekilde görebiliyoruz. Bu zamana kadar borcu karşısında ne yapacağını düşünen yönetim, görevlerinin son günlerinde takıma verilen bu destekten dolayı seviniyorlardır.

Takıma yapılan maddi destek her ne kadar yeterli gibi görünmese de, sembolik dahi olan bu destekler ?Gönüllerde takıma sahip çıkılıyor´ diye yorumlanıyor. Siyasilerden ve iş dünyasında gelen destek söylemlerinin ayını sıra kulübün Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki´de sosyal paylaşım hesabından destek olunacağını belirten bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımlar bir kenara taraftar 03 Kasım günü yapılması beklenen kongrede ne olacağına odaklanmış durumda. Eğer ki dillendirilen destek meblağları dışına çıkılmazda, (borç o kadar büyük ki verilmesi gereken miktarın 25-30 milyon TL olması bekleniyor) aynı oranda kalırsa, takım için konuşulan bu miktarların pek bir yardımı olmayacaktır. Bu nedenle yapılan çağrılar kadar gerek siyasilerin, gerekse de iş dünyasının duruma biran önce çözüm bulması gerekir. Ekonomik zorlukların yaşandığı şu günlerde bu durumu ne kadar başarabilirsek?..