MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR DOLU DİZGİN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Erzurum´da 2.etap kampını gerçekleştiren Kayserispor´da futbolcular çalışmalarına sabah ve akşam olmak üzere günde iki idmanla devam ediyorlar. Buradaki çalışmalarda ilimizden giden basın mensupları da takımı yalnız bırakmadılar. Takımda tam kadro çalışmalar yapılırken diğer yandan hazırlık maçlarında futbolcuların son durumları da net bir şekilde görülüyor.

Takım şehir dışında çalışmalarına devam ederken yöneticiler de hem sezon açılışını hem de buradaki kombine bilet durumlarını ayarlamaya çalışıyor. Bu sezon kombine satışından ciddi bir gelir bekleyen Kayserispor´da yöneticiler 4 Ağustos´taki açılışa özel iki önemli sanatçıyı Kadir Has Stadı´nda misafir edecek. Pop müziğin önemli iki ismi Bengü ve Kenan Doğulu, Kayserispor´un kendi arasında oynayacağı hazırlık maçı öncesi ve sonrasında sahne alacaklar.

Hem taraftar hem de müzik severler statta iki farklı organizasyonla eğlenecekler. Kayserisporlu yöneticiler bu organizasyonların ayarını düşünürken diğer yandan taraftar önderleri de futbol severlere seslenerek kombineler konusunda daha aktif olunmasını istediler. Kombine konusunda biz de her zaman bu çağrıya destek vermeye devam ediyoruz ve bu sezon yine takımın ciddi anlamda desteğe ihtiyacı olduğu bir dönem olduğunu hatırlatarak her kesimin bu konuya odaklanmasını istiyorum?