MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR EKSİKLERİNE RAĞMEN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de Alanyaspor´la karşılaşacak olan Kayserispor´da futbolcuların son durumları yine taraftarı endişelendiriyor. Özelikle sakatlıkları devam eden 5 isim ve bunun yanı sıra cezalı olan Lopez ile kadro dışı Kana´yı da sayarsak 7 oyuncusundan yoksun bir şekilde Alanya ile karşılaşacak dediğimiz sarı-kırmızılılarda son dakikada bir sakatlık daha yaşandı ve kafileden bir eksilme oldu. Orta alanda oyunu çevirecek diye düşünülen ve önemli isimlerden birisi olan Rotman´da da bacakta yırtık tespit edildi. Bu oyuncunun da sakatlanması ile eksik sayısı 8´e çıkmış oldu.

Kayserispor´da taraftarın sezonun ilk haftalarında olmasa da daha sonrasında yaşadığı bu sakatlananlara her ne kadar alıştığını söylesek de, her geçen gün yeni bir sakatlığın yaşanması gözleri idmanlara ve teknik heyete çevirdi. Daha önce de bu denli sakatlanmaların yaşandığı bir sezonu hatırlıyorum. Tolunay Kafkas´ın idaresindeki Kayserispor´da yine bir dönem böyle sakatlanmalar olmuş ve zemin veya idman konusundaki bazı durumlar ele alınmıştı.

Şimdi yönetime ve teknik heyete bu durumu bir kez daha hatırlatarak umarım bu sakatlanmalar kısa zamanda sona erer diye temennide bulunuyorum. Alanya karşısında yine 8 eksikle mücadele etmek bir kenara bu sezon arasında transfer yapılamayacağını düşünerek eldeki imkânlar çar çur edilmeden ligin sonu getirilmelidir. Alanya maçından mutlak galibiyeti hedefleyen temsilcimiz umarım bunu gerçekleştirir. Çünkü ligdeki en yakın rakibi bu sezon Alanyaspor olacak gibi?