MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, GÖZTEPE´Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor artık sayılı saatleri bekliyor. Liglere verilen milli aranın ardında heyecan kaldığı yerden yeniden başlayacak. Ligde aldığı sonuçlarla şimdilik hedeflediği puanları yakalamasını bilen Kayserispor´da, alınan Fenerbahçe galibiyeti çok konuşuldu. Ligin yeniden başladığını bir kez daha belirterek, galibiyetler ve mağlubiyetlerin yeni haftaya kadar etkisi sürse de, bu etkiyi fazlaca abartmamak gereklidir.

Göztepe karşısında geçen yıla bakarak daha dikkatli bir oyun sergileyecek olan Kayserispor´un kadro konusunda da pek eksiğinin olduğunu söyleyemeyiz. Maç öncesinde muhtemel ki bazı değişimler olsa da teknik direktör Ertuğrul Sağlam hafta içinde yapılan idmanlarda genel de galip gelen kadroyu korumayı uygun gördü.

Alınacak herhangi bir sonuca karşı yine tedbirli olacak Kayserispor´da taraftarında etkisini göz ardı etmemeliyiz. Kayserispor ne de olsa ligde Avrupa Kupaları´nı hedefleyen bir kulüp. Mali konuda bütün kulüpler sıkıntı yaşasa da futbolcularını mağdur etmeden sorunları da aşmasını biliyor. Bu da takımın ligde oynadığı maçlarda daha rahat bir tavır sergilemesine neden oluyor. Yani kısacası galibiyet almak için hiçbir engel yok. Umarım temsilcimiz bu maçtan da galibiyetle döner?