MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GÖZÜNÜ KUPAYA DİKTİ!


Süper Lig´de son oynadığı maçta Gaziantepspor´u yenerek 3 puana ulaşan ve bu galibiyetle de moralini düzelten Kayserispor´da futbolcular lig perdesini kısaca kapayarak kupa perdesini araladılar. Hedeflerine kupa maçını alan futbolcular iki kulvar da yollarına emin adımlarla ilerlemek istiyorlar. Özellikle kupa da Buca´yı geçerek yoluna devam etmek isteyen Kayserispor´da futbolcular her iki kulvarında heyecanının başka olduğunu ve ellerindeki bu fırsatı iyi değerlendireceklerini dile getiriyorlar. Sezon başında eksiklerini tamamlayarak lige başladığını belirten sarı-kırmızlılar da teknik heyet ligde kaybedilen maçlar sonrasında bir hayli sıkıntılıydı.
Özelikle taraftarların büyük tepkisini çekmeye başlayan Hakan Kutlu´nun imdadına Gaziantepspor galibiyeti yetişti. Alınan 3 puanla ligde alt sıralarda yer alan takımlarla arasını 3 puan açan Kayserispor da en azından kupada da alınacak bir galibiyetin Antalya maçı öncesinde morali artırması hedefleniyor. Kupa maçlarını ciddiye almayan Kayserispor aslında geçmişte bu kupayı bir kez de müzesine götürme başarısını gösterdi. O dönemlerde adından sıkça söz ettiren sarı-kırmızlılar bu olayı pek taraftara anlatamadı veya anlatma yolunu seçemedi.
Alınan kupa Kayserispor ve tarihi açısından çok önemliydi. Çünkü bu kupayı müzesine götüren takım sayısı ülkemizde parmakla sayılır derecededir. Böyle bir başarı nasıl anlatılır diye o dönemlerde kapılar ardında fiskoslar yapılsa da dönem geldi ve geçti. Şimdi bir kez daha aynı başarı yaşanır mı diye bekleyen taraftarlar Kayserispor´un, Buca maçına kilitlendiler. Umarım saat 21.00´da oynanacak olan maçta taraftar takımını yalnız bırakmaz. Çünkü akşam çok geç saatte oynanacak olan bu maçta eminim ki takımını destekleyen her taraftar maça gelecektir?


24 EKIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv