MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GÜNLÜK PLAN YAPIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da yöneticiler ligde ve kupada oynanan maçlar sonrasında yaptıkları açıklamalarda her maçın final havasında yaşandığını ve buna göre çalışmalar yaptıklarını belirtiyorlar. Aslına bakacak olursanız ligin alt sırasında yer alan bir takımın da yapması gereken bu. Oynayacağı her maçı düşünmesi gereken ve buna göre hazırlanan Kayserispor, sezonun ikinci yarısı ile birlikte oluşturduğu kadroyla aldığı sonuçları buna borçlu diyebiliriz.
Eğer ki uzun soluklu hesaplar yapılmış olsaydı, o zaman da sonuca göre değişimler yapılacak ve devamlı sıkıntılarla karşı karşıya kalınacaktı. Kayserispor´da durumu kısa bir sözle özetleyen As Başkan Mehmet Çakmak Uyar da futbolla ilgili düşüncelerini anlatmak için, ?Dün çok geride kaldı, yarın ise beklediğimizden de çok uzun zaman sonra bizlerle olacak´ diyerek bu durumu açıklıyor.
Kayserispor hafta sonunda oynadığı maçları unuturken şimdi ise gözünü Beşiktaş´a dikmiş durumda. Alacağı bir puanın bile büyük başarı olacağını bilen futbolcular da, günlük plan ve hedef yaptıkları için bu defa final maçı olarak Beşiktaş´ı düşünüyorlar. Umarım bu hedeflerinde de başarıya ulaşırlar?