MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HAFTA SONUNU BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında Osmanlıspor´u konuk edecek olan Kayserispor´da, moraller yerinde. Kulüpte özellikle futbolcuların morallerinin hat safhada olması, idmandaki mutluluk seviyesini de artırıyor. Göztepe maçında saha içinde bir gerginlik vardı. Hatta futbolcuların ilk dakikalardan itibaren rakibe karşı baskıları ve aralarındaki bu gerginliğin sebebi nedir derken, idmanlarda bu durumun görülmemesi beni, nedenin Galatasaray mağlubiyeti olduğu konusuna sevk etti.

Futbolcuların aslında ilk haftada güçlü bir rakip karşısında alacakları galibiyetle, taraftarlarına bir sürpriz yapmak istedikleri de kulağıma geldi. Alınan iki sonuç ve takımın ligdeki durumu yavaş yavaş belirmeye başladı. Bu nedenle alınan mağlubiyet ve galibiyet bir kenara bırakılarak, Teknik Direktör Şumi´nin de belirttiği gibi sadece Osmanlı maçına odaklanılmalıdır. Taraftarların da bu hafta sahamızda oynayacağımız maçta yerlerini almaları ve gece geç saatlerde oynanacak maçın keyfini çıkartmaları gerekiyor. En azından takım sahada mücadele ederken, taraftarlar da tribünlerde tezahüratlarla destek olmalıdırlar.

Alınacak bir galibiyetle, ligde çok iyi bir havanın yakalanacağı unutulmamalıdır. Bu arada Osmanlı maçı sonrasında ise Milli maç arası olacağı için Kayserispor´un bu maçı mutlak kazanması gerekiyor?