MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HAFTA SONUNU BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de rakiplerinden teker teker puanlar almasını bilen ve hanesine yazdıran Kayserispor´da moraller bir hayli yerinde. Özellikle Türkiye Kupası´nda da tur atlayan sarı-kırmızlı futbolcuların hafta sonunda oynayacakları Kasımpaşa maçı önem arz ediyor. Yöneticiler alınan puanların bir kenara konularak yeniden bir başlangıç yapılmasını istiyorlar. Hal böyle olunca da Kayserispor açısından lig yeniden başlıyor diyebiliriz. Alınacak puanlar ve daha çok maç olacağı da düşünüldüğünde Kayserispor´da hesapların hepsinin 3 puan üzerine kurulduğunu belirtebiliriz.

Kasımpaşa ve ardından oynanacak olan Bursaspor maçlarının önemli olduğunu belirten Başkan Erol Bedir de ligde sezon başında hedefledikleri noktaya gelebilmek için hafta hafta maç değerlendirmesi yapmalarının gerekli olduğunu söylüyor. Baktığımızda Kayserispor ligde ilk haftalar açısından çok iyi bir konumda bulunsa da avantaj görüp işi gevşetmemelidir. Kurulan kadrosu ve ligde diğer takımların yeni oluşları bu olanakları sağladı diyebiliriz. Fakat bir de bu ligde ikinci yarı dediğimiz olayın varlığını unutmamalıyız.

Zor geçecek iki haftalık periyotta mutlak puanlar alınmalıdır. Taraftarın da takımına sahip çıktığı şu günlerde galibiyetler ve puanlar stada gelen taraftarın sayısında da artışın oluşmasına neden olacaktır. Bu arada taraftar demişken artık kulübün ceza kuruluna sevk edilmesi işine de taraftarın dur demesi gerekmiyor mu?