MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HAFTA SONUNU BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da futbolcular hafta sonunda sahalarında oynayacakları Konya maçı için taraftarı çeşitli yollardan tribünlere çağırıyorlar. Farklı davet usulleri kullanan futbolcuların sonuncusu Badji ve Mendes oldu. Kayseri şivesi öğretilen Badji´nin kulüp sosyal medya ağından seslenişi taraftarın ne kadar hoşuna gittiyse, bu söylem şehirde kulaktan kulağa fısıldanarak yayılıyor.

Şive konusu bir kenara futbolcuların toplu olarak daha önce de bu maça davetlerini görmüştüm. Yani kısacası Kayserispor Kulübü bu işi ne kadar ciddiye aldığını taraftarına bir kez daha gösteriyor ve onların destekleriyle de hafta sonunda Konyaspor´u yenmek istediklerini dile getiriyorlar. Bakalım yapılan bu reklam ve çağrılar tribünlere nasıl yansır? Benim tek düşüncem sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmanın da çok kolay olmayacağı.

Konyaspor´la oynanacak olan maçın aslında ne kadar önemli olduğunu yönetim de biliyor. Onlar da artık ligin kolay haftalarının olmadığını futbolculara, hemen her fırsatta belirtiyorlar. Kayserispor´da hazırlıklar bu şekilde devam ederken, diğer yandan morallerin üst seviyede olması, futbolcuların idmanlardaki hırsları, Konya maçı öncesinde rakibin de işinin çok zor olacağını gösteriyor. Böylesine önemli bir maçta herkesim ?tribünde maçı izlemeye gelin´ diyorsa o halde bir bilinen vardır. Biz de bu şölene katılalım ve ?Gadasını aldıklarım haydi maçı izlemeye gidelim´ diyerek sizleri maça davet etmiş olalım?