MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HAZIR MI?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un yurtdışı kampı nihayet sonuçlandı. 2 hazırlık dönemi geçiren futbolcular, aralarına yeni katılan arkadaşlarıyla samimi bir durum ortaya koydular. Gerek hazırlık karşılaşmalarında gerekse yapılan çalışmalarda son derece uyumlu bir hal ortaya koyan sarı-kırmızılıların, cuma günü yapılacak olan sezon açılışı da taraftar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Görkemli bir açılış gerçekleştirmeyi uman Kayserispor´da futbolcular, her ne kadar hazır görüntü verseler de, bazı pozisyonlardaki isimler hakkında çıkan dedikodularda, takımın son durumunun birkaç hafta daha alacağını ortaya koyuyor. Mesela defans hattında Kucher´le ilgili çıkan haber önemlidir. Bu pozisyona transfer yapmayı düşünmeyen yöneticiler, gelecekle ilgili bir veya iki ismi daha kadroya katılabileceklerini dillendiriyorlar.

Yani kısacası Kayserispor, iyisiyle kötüsüyle yeni sezona merhaba diyor. İlk hafta Antalyaspor´la oynayacağı maç ise önem arz ediyor. Çünkü sarı-kırmızılılar lige nasıl başlarsa o şekilde devam ettireceklerinin de bilincindeler. Bu yüzden şimdilik Kayserispor´a ve futbolculara hayırlı olsun diyerek, cuma günü yapılacak olan açılışa tüm taraftarların gelmesini bekliyorum?