MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HAZIRLIK MAÇINDA!


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor lige verilen arada alt ligdeki Sivasspor ile mücadele etti. İdman konusundaki eksikliğini gidermek isteyen teknik heyet bu karşılaşmada altyapı ağırlıklı bir kadroyla oyun oynamaya çalıştı. Bazı futbolcuların milli takımlara gitmesi Kayserispor´da eksiklerin de görünür olmasına neden oldu. Sivasspor´un bu hazırlık maçını izleyen taraftarlarına belki de sezon başından bu yana ilk defa ücretsiz bir şekilde Kadir Has Stadı´nda maçı izleme şansı buldular. Bir grup taraftar vardı ve takımlarına destek veriyorlardı. Bu maçta bunun dışında taraftarın gelmemesi hele birde ücretsiz olması sadece hazırlık maçı olmasına yorumlandı.
Kayserispor, Sivasspor´la oynadığı karşılaşmadan berabere ayrılsa da sahada sergilediği oyun izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Özellikle ligde bile kanatlar konusunda sıkıntı yaşayan Kayserispor bu maçta da yine aynı sorunla karşı karşıya kaldı. Bu maç sonrasında aslında bazı yorumlar ortaya çıktı. Kayserispor bazı oyuncularından yoksun olduğu zamanlarda ligde dahi zor anlar yaşayabilir. Bunun dışında yabancı oyuncular ki özellikle forvet hattında yer alanlar takımın vazgeçilmezleri arasında olanlardır.
Umut için ligde pek ağır yorumlar yapılsa da bence Umut, pas vermekten daha çok kaleye yaklaştığı anlarda direkt olarak kaleyi yoklamalıdır. Yani kısacası Bir hazırlık maçı oynandı ve ortaya genç ağırlıklı kadrolar çıkarak mücadele etti. Kayserispor´un gençleri ise hala bu lig için yeterli olmadıklarını gösterdiler?