MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN BEKLENEN OLDU!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de sahasında Galatasaray´ı konuk eden Kayserispor´da alınan sonuç çok önceden belliydi. Özellikle takım olarak sahada etkili bir oyun sergileyen futbolcuların karşılarında sadece Galatasaraylı futbolcular yoktu. Bir de maçın gizli kahramanı, ama bunu söylerken Kayserispor cephesinden bakarak değil rakip cephesinden bakarak söylüyorum bir oyun kurucu vardı. İlk yarı soyunma odasına rahat giren takım desem de ikinci yarıda sahada resmen bir tiyatro oynandı. Galatasaray´ın galibiyetinde hakemin etkisi yok dersek yanlış olur. Maç sonrasında Fatih Terim, ?Galatasaray lehine bir pozisyon yok´ söylemine gülüyorum. Sanki biz farklı maçı izlemişiz. Bakıyorum da bu hakem hiç hata yapmamış. Bırakın bu işleri. Bu maçta gösterilen kartlardan tutun da, verilen gol kararlarına kadar birçok konuda inceleme yapılmalıdır.

Daha önce Kaya Çilingiroğlu bir  tweet atmış ve maçın hakemine dikkatleri çekmişti. İşte o tweet bu maçla birlikte ne kadar doğru olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Çilingiroğlu maça değil de maçın hakemine dikkat edin, onu izleyin diyordu. Biz de maça değil de hakeme bakmalıyız diye şimdi yeniden bu sözü söylemeye başlıyoruz. İşte bir mağlubiyet daha.

Maçın hakeminin bir de Antalya bölgesinden olması, ne söylesem bilemiyorum. Milli maç arasından sonraki maçımız Antalyaspor´la. Takımda 3 oyuncu kırmızı kart gördü. Bıraksaydılar da bir tane de daha göstereydi. Nasıl olsa eksiltmeye alıştı. Diyorum ya ne konuşsak az olur. Hak gaspı konusunda artık ?dur´ denilmelidir?