MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN DESTEK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un, Erzurum kampı devam ediyor. Özellikle kamp süresinde yapılacak olan hazırlık karşılaşmalarının nasıl geçeceğini beklerken, kadroda eksik mevkilerin de yavaş yavaş görülmeye başlandığı belirtiliyor. Yani kısacası tam kadro görünen Kayserispor´da, kanat ve orta alan konusunda arayışların ilerleyen günlerde devam edebileceğini söyleyebiliriz. Başkan Erol Bedir´in ?Dünya Kupası sonrasında bir transferi daha gerçekleştirebiliriz´ sözü, gözleri bu alandaki çalışmalara çevirdi. Dünya Kupası´nda oynayan bir futbolcu mu, yoksa oynayan takımlardan yedekteki bir futbolcu mu? Şu anda herkes bu sorunun cevabını arıyor.

Mali konuda sıkıntıları aşmak için kapı aşındıran yöneticiler, bir yandan da futbolcu transferi için gereken kaynağı arıyorlar. Bu bağlamda sezon öncesi kombine biletlerle ilgili bazı fiyat artışlarının olabileceği söyleniyor. Daha öncesinde cüzi fiyatlarla kombine biletlerini satan Kayserispor´un, yeni sezondaki fiyatlarında bazı oynamalar olabileceği görülüyor. Aslında bu oynamalar da gayet normal. Geçtiğimiz sezon 2 lira ile 5 lira arasındaki fiyata maç izleyen taraftarın, çok şanslı olduğundan söz etmiştik.

Süper Lig´de milyonlarca liralık futbolcuları çok cüzi fiyatlarla izlemek, hemen hemen her şehir taraftarına nasip olmuyor. Bu nedenle Kayserispor´un gerek kombine fiyatlarında gerekse haftalık bilet fiyatlarında bir artış yapması da söz konusu oluyor. Taraftara düşen ise takımına destek için öncelik kombine biletlerinin satışına destek olmaktır. Umarım Kayserispor yönetimi bu şekilde ve bulacağı artı sponsorlarla yeni sezonu iyi bir şekilde değerlendirir. Çünkü takımda eksik olan mevkiler için mutlak transfer diyorsak, taraftarın da destek vermesi geliyor!