MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN DESTEK ŞART!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta deyim yerindeyse ?dananın kuyruğu´ kopacak! Ligin alt sırasında yer alan Gaziantepspor´la, Kadir Has Stadı´nda karşı karşıya gelecek olan Kayserispor´da, hedef 3 puanla sahadan ayrılmak. Alınacak bir galibiyetle ligin alt sıralarıyla tamamen ilişiğini koparmak isteyen Kayserispor´da futbolcular, daha sonrasında ise önlerine koyacakları farklı hedefler doğrultusunda mücadelelerine devam edecekler.
Futbolcuların bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçı, bu kadar önemli olunca yöneticiler de biz dizi çalışma yapmak zorunda kaldılar. Özellikle maçın cumartesi günü saat 16.00´da oynanacak olması nedeniyle tribünde taraftar desteğine dikkat çeken yöneticiler, bu konuda işverenlere seslendiler. En azından maçta Kayserispor´a destek vermek isteyen taraftarların, statta yerlerini almasını isteyen yöneticiler, bir de rekora imza atmak istiyorlar. Uzun zamandır dolmayan tribünleri son yapılan çalışmalar ve alınan başarılı sonuçlarla doldurmaya başlayan yöneticiler, en çok taraftarı bu karşılaşmada tribünlerde görmek istiyorlar.
Alınacak olan galibiyetin ne denli önemli olduğu konusunu her açıklamalarında belirten yöneticilerin, bu çağrılarının işverenler tarafından cevap bulacağını umuyorum. Kombine kartı olan ve maçlara düşkünlüğü olanlar kadar, son zamanlarda takımın aldığı başarılar sayesinde, futbol izlemeyi seven tüm sporseverler de, artık Kayserispor´u sahada seyretmek ve oynanan oyundan keyif almak istiyorlar. Bu sayede de hedeflenen rekor kırılacaktır?