MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN DESTEK TARTIŞILIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de son haftalarda aldığı sonuçlarla sorunlar yaşamaya başlayan ve ligin alt sıralarındaki tüm takımların hedefi haline gelen Kayserispor´da taraftar isyan bayrağı çekmeye hazırlanıyor. Özellikle ligde alınan sonuçların büyük sıkıntılar oluşturduğunu bildiğimiz takımda ?Futbolcular arasında veya teknik heyetle futbolcular arasında herhangi bir sorun mu yaşandı?´ diye sorulmaya başlandı. Saha içinde adım atmaktan dahi imtina eden bazı futbolcuların bu vurdumduymaz tavırları iyiden iyiye sorgulanırken umarım yöneticiler de bu durum karşısında futbolculara gereken cezaları veriyorlardır.
Takımda sadece alınan sonuçlar değil aynı zamanda takıma yapılan destekler konusunda da bir takım sesler çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Kayserispor´un deplasmanlara götürülmesi konusunda Ticaret Odası´nda serzenişler olurken, Antalya deplasmanı sonrasında ise bu sefer de Organize Sanayi´ye eleştiriler yapılmaya başlandı.

Pardon da bu kurumlar sanki ilk defa kulüpleri deplasmanlara götürmüyorlar ki! Sadece bu kurumlar da değil, belediyelerden tutun da diğer STK´lar ve kuruluşlara kadar birçok yer, bu deplasman olayını gerçekleştirirler. Takımlarımıza mali olarak bir ödemenin yasal çerçevede gerçekleşemediği dönemlerden itibaren, en azından bu şekilde spora özelikle de şehrimizin kulüplerine destekler verilmektedir. Ben burada daha fazla sözü uzatmayacağım ama Kayseri OSB tarafından yapılan bir açıklama sonrasında birkaç kelam burada yapalım istedim. Seçimlere sayılı günler kala, bu şekilde olayların arkasına kimsenin sığınmasını istemem, yakışık da almaz. Bu şehirde hangi takım olursa olsun, bence tüm kurum ve kuruluşlar üç aşağı, beş yukarı kulüplere bir destek sağlamalılar.
Spor konusunda hep şehrimizin sosyal yaşamına renk katan bir durum olarak bakıyorsak, bu olayı bu şekilde görmeliyiz. Kulüplerin başında kim olursa olsun, yönetimler de değişimler yaşansa da bu kulüpler bizimdir. Sahip çıkmalıyız. Bence sadece Kayseri OSB değil, diğer kurumlar da hem Kayserispor, hem de Erciyesspor´a destek olmalıdırlar?