MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, İÇİN HER GÜN YENİ BİR VİRAJ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor için önemli bir viraj geride kaldı. Sivasspor´la oynanan maç öncesinde, her kafadan farklı bir ses çıkıyordu. Alınacak sonuç için çoğu kesim karamsar düşünceler içindeydi. Lakin lige yeni ayak basan bir takım olarak Sivasspor´un daha hazır olmadığı çok açık bir şekilde görüldü. Alınan bu galibiyet artık geride kaldı. Şimdi gözler hemen cuma günü oynanacak olan Antalyaspor maçına çevrilmiş oldu. Sivas karşısında alınan galibiyetin anlam yönünden daha da farklı olması için bu hafta oynanacak olan maçta da mutlak puan ya da puanların alınması gerekiyor. Rakibin ne kadar kolay bir lokma olmadığını hafta sonunda oynanan Galatasaray maçın bir kez daha görmüş olduk. Güçlü kadrosunda fazla bir oynamaya yapmayan Antalyaspor, bu hafta temsilcimiz önünde farklı bir performansta oynayacaktır.

Antalyaspor bu haliyle maça çıkarken aslında Kayserispor´un güçlü yapısı yeni yeni şekillenmeye başlıyor. Sivasspor maçında bazı hatalar yapılsa da defans ve forvet hattındaki değişim izleyenleri de memnun ediyor. Sezon başında ilk maçlarda defansta yaşanan sıkıntılar bakıyorum da yeni gelen isimlerin de katkısı ile farklı bir düzen almaya başladı. Bu işte sanırım oyun sistemi de etkili. Ne de olsa teknik heyet en iyisini bulmakla yükümlü. Teknik Direktör Şumi her konuşmasında ne diyor; ?Galibiyette başarı futbolcularımın, mağlubiyette ise ben sorumluyum´ diye.

Bu düşünce ile her hafta yeni bir virajı geçmek zorunda olan Kayserispor bu hafta da Antalya virajını geçmek istiyor. Umarım bunu da taraftarını desteğiyle başarır?