MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN KAFALAR KUMDAN ÇIKSIN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un bu hafta deplasmanda oynayacağı Göztepe maçı öncesinde sakat ve cezalı sayısının fazla olması, canları iyice sıkmaya başladı. İlk 11 dediğimiz yapıda oynamasını beklediğimiz isimlerin büyük bir bölümünün cezalı ve sakat olması, yedek kulübesindekilere fırsat verse de, bu durum kötü gidişe bir dur demek içinde yeterli olacak mı bunu düşündürüyor. Özellikle orta alanda yaşanan geçen haftaki kart gerginliğinden sonra şimdilerde de, kaleci Lung´un PFDK´ya sevk edilmesi bu nasıl bir iş dedirtmeye başladı.

Kayserispor´da eğer ki Lung konusunda da olumsuz bir karar çıkarsa, Göztepe karşısında 7 oyuncudan yoksun bir şekilde sahada yer alacağız. Her ne kadar sahada 11 oyuncu olacak diye söylesek de, bence bu isimlerin yokluğu konusunda da bazı kurullarda artık ağırlığımızı hissettirmeliyiz.

Bazılarınız bu oyuncuların yokluğunun belki de iyi olacağını düşünebilirler. Onlara da yaşadığımız şu 6 haftalık süreçte hak vermemezlik edemem. Belki de yedekte bekleyenler bu hafta bize bir sürpriz yaşatabilirler ve herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlatabilirler.

Nihayetinde takımda bir sorun olsa da, yine de bizim bu kartlar konusunda ve cezaların temsilcimize rahatça verilmelerine bir ?DUR´ deme vaktimizin geldiğini düşünüyorum. Günlerdir bu konuda Ankara´daki siyasilerimize mesajlar gönderiyorum. Ey siyasilerimiz bu konuda bir kez daha sizlere sesleniyorum. Kafaları kuma sokmayın. Birlik olun ve Federasyon ve MHK´ye ziyaretlerinizi gerçekleştirin?