MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN KİM NE SÖYLÜYORSA?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de mali anlamda kriz yaşandığı için sezon arasında, yönetim değişikliğine giden Kayserispor´da göreve gelmeye hazırlanan yeni isimler çalışmalarına devam ediyorlar. Hem transfer, hem de mali konularda sorunları çözebilmek adına çalışmalarını son sürat ilerleten başkan adayı Erol Bedir, transferlerde bire bir görüşmeler yaparken, bu konuda kamuoyunda ortaya atılan birçok iddiaya da sadece gülümsüyor. Kapalı kapılar ardını bırakın, spor kamuoyunda dahi fısıltı halinde Kayserispor aleyhine ne kadar olumsuz konu varsa konuşulmaya devam ediyor. Kimileri transferlerden, kimileri mali yük nedeniyle göreve gelen isimlerin ayrılmasından, kimileri de transfer cezası nedeniyle ilimiz yöneticilerinin farklı görüşmeler yaptığına kadar?
Yani anlayacağınız her kafadan farklı ses çıkıyor. Bu ses çıkışlarına kimsenin bir şey dediği yok. Ama görünen o ki, işin başında olan isimler bu konularda pek ağızlarını açmıyorlar. (Tabi bu suskunluk resmen göreve gelene kadardır) Başkan Erol Bedir ile zaman zaman yaptığım görüşmelerde belirttiği şu: ?Bizimle ilgili bir bilgi alınmak isteniyorsa, kulübün resmi sitesine bakılsın. Orada her şeyi anlatmaya ve aktarmaya çalışıyoruz. Gizli, kapaklı bir durum içinde değiliz. Göreve gelirken de bunları zaten söylemiştik.´
Bu olaylardan ortaya çıkan sonuç ise hala Kayserispor için bazıları ortamı karıştırmaya çalışsa da, görev başında olanlar lige başlayacakları zamana kendilerini adapte ettiler. Taraftarlarında bu konuda kendilerine destek vermesini isteyen yönetim, sezon başında kombine bilet için sızlanan taraftara bir yol gösterdi. Sezonun ikinci yarısı için farklı bir kampanya yapacağını söyleyen Kayserispor yönetimi bunun için düğmeye bastı bile?