MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de sezon arasına sıkıntılı girse de ilimiz yöneticilerinin devreye girmesiyle bir bölüm sıkıntıları aşan ve yeni bir yönetimle mücadelesine kaldığı yerden başlayan Kayserispor´da hem kongre hem de kupa maçı aynı güne denk geldi. Sabah saatlerinde yeni yönetimle iş başı yapan Kayserispor, akşam ise sahasında Beşiktaş´ı konuk etti. Kongre ile ilgili olarak şimdilik fazla bir kelamda bulunmayacağım.
Ama şunu belirtmek isterim ki, sorunlu geçecek diye belirtilen kongre daha öncede söylediğim gibi tek adaylı bir şekilde yapıldı ve Erol Bedir resmen göreve seçildi. Erol Bedir ve arkadaşlarına şimdiden başarılar diliyorum. Bu arada Kayserispor´un yeni yönetimi konusunda alışıldık isimleri de gördüğümü ve ilerleyen günlerde bu konulara uzun uzadıya değineceğimi de belirterek maçı değerlendirmeye başlayalım.
Kayserispor sahasında ligin güçlü ekiplerinden ama bir o kadar da bu maçta eksik bir kadrosuna sahip Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Maçta ilk dakikalardan itibaren yeni transferlerin neler yapabilecekleri konusunda bekleyişimiz vardı. Kayserispor sezon arasında bir hayli değişime gitmiş ve kadrosuna 9 oyuncu takviye yapmıştı. İşte o isimlerden 5-6´sı kendisini taraftara gösterme fırsatı buldu. Oynanan oyun ve futbolcuların performansı derken aslında hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde önemli bir çift kaleyi izledik diyebilirim. Teknik Direktör Sergen Yalçın kadro konusunda geniş bir seçim düşüncesinde olsa da, bazı oyuncular hafta sonuna saklanmışa benziyor.