MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN SON ŞANS DEĞİL!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de Konyaspor´la karşılaşacak olan Kayserispor´da heyecan dorukta. Tam anlamıyla bir savaşın yaşanacağı belirtilen bu maçta, sezonun belki de ölüm-kalım diye tabir edilen bir maçını oynanacağı ifade ediliyor. Ligde kalmanın bu maça bağlı olduğunu her platformda belirtsek de ben, bu sefer sakinlikten ve her şeyin bu maçtan ibaret olmadığından bahsedeceğim.
Hafta başından bu yana hem bizler, hem de taraftarlar bu karşılaşma için öyle bir motive olduk ki, tam anlamıyla doğru mu yaptık, yoksa yanlışlar içinde miyiz düşünmeden konuştuk ve yorumlar yaptık. Bakınız ligde son sırada yer alan takımların sancılı olduğu aşikar. Kayserispor, en yakın rakibi ile arasında 6 puan farkla yoluna devam ediyor. Durum böyle olunca en azından bir maçlık mağlubiyet hakkı olduğunu düşünüyorum.
Diyeceksiniz ki, ?Biz de biliyoruz. Ama son haftalara herhangi bir stres yaşamamak için böyle davranıyoruz´. Onu anlarım ve benim de aslında hafta başından bu yana bu nedenle hem yazılarımda, hem de yorumlarımda aşırı motive olduğumu söyleyebilirim. Bu maçı kazanmalıyız. Ama kaybetmek de hayatın sonu değil, yani kısacası yazımın başında belirttiğim gibi öyle ölüm-kalım maçı değil. Kazandığımızda elbette ki ligin son haftalarında futbolcularda rahat maçlar oynarlar. Kazanmazlarsa onlar da, bizler stres içinde yaşarız?