MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN TAKVİYELER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da sezonun ilk yarısının sonlarına geldiğimiz şu günlerde konuşulan tek konu, ligin ikinci yarısı öncesinde yapılacak olan takviyeler ile birlikte ?ayrılacaklar kimler olacak´ sorusuna gözler çevrilmiş durumda. Basında ?bazı isimler hakkında gidecekler, gelecekler olacak´ dense de yönetim bu fikrini son ana kadar açıklayacağa benzemiyor.

Açıklamalarda transfer konusuna pek değinmeyen yöneticilerin, aslında takımda eksik görülen yerler için hazırlıklarını şimdiye kadar yaptıklarını tahmin ediyorum. Başkan Erol Bedir, transfer konusu gündeme geldiğinde, ?Elimizde listeler var. Nereden baksanız 150´ye yakın isimle ilgili bilgiler var´ demişti. Kayserispor için aslında bu gibi konuları şimdilerde gündeme almak, son maçlar öncesinde ne kadar farklı bir motive yapacağını düşünürsek, sadece bazı mevkiler için takviye olmalı diyerek yazmak doğru olacaktır. Mesela forvet konusunda müzmin bir sakatlık dönemi geçiren Gyan´ı, kadroda değerlendiremiyoruz. Umut Bulut dışındaki diğer forvet Nikola da işe pek yarayışlı değil. Bu nedenle de forvete bir takviye olmalı. Bir de defans demeliyiz ama bunu defansın kanatlar bölümleri diye belirtmeli ve sağlı-sollu takviyeler, takıma ikinci yarıda ve kupa maçlarında derin nefes aldıracaktır. Ben sadece transfer konusunda takıma dahil olabilecekler diye paylaşayım dedim. Gidecekler için ise kupa maçından sonra açıklamalarımız olacaktır.

Ha bu arada, yöneticilerin orta alan oyuncusu Badji ile sözleşmesini bir yıl daha uzatması, aslında gelecek için de kolların sıvandığına bir işarettir?