MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN YÖNETİM ARANIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de son günlerde aldığı sonuçlardan bir hayli sıkıntı yaşayan ve son Adana deplasmanından alınan mağlubiyetin her şeyin üzerine tuz biber olarak yorumlandığı Kayserispor´da, genel kurulun ikinci oturumuna sayılı günler kalması ve adayın olmaması Kayserispor´a gönül verenleri korkutuyor. Hafta sonunda yapılması beklenen genel kurul yapılmadı. Terör saldırısı nedeniyle pek üzerine düşülmemiş gibi görünse de aslında işin rengi farklı. Hala ortada takıma sahip çıkacak isimlerin olmaması nedeniyle Kayserispor´da bekleyiş devam ediyor. Şehrimizdeki iş dünyası işlerini bahane ederek kulübün yanını bırakın 1 km yakınından dahi geçmek istemiyorlar. Hele birde ortaya çıkan mali tablo var ki sormayın gitsin. Her şey iyi güzel de peki ortaya çıkması muhtemel isimler derken neden hala kimsenin kılı kıpırdamıyor. Daha önceki yorumlarımda ve yazılarımda bazı adaylardan söz etmiştim.
Bazı paylaşımlarım beni bu sonuca götürmüştü. Ama bu durum şimdilerde değişmiş gibi görünüyor. Öncelikle mevcut başkan Recep Mamur yeniden aday olmayacağını geçen hafta belirtti. Bunun yanı sıra Ziya Eren´de böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve işiyle uğraştığını net bir dille yaptığım bir görüşmede aktardı. Gelelim durumun son haline! Daha önce ismi başkanlık için geçen ama son anda vazgeçilen Ergün Bilen ve İstanbul´da yaşayan Kayserili iş adamlarına. Aslına bakacak olursanız İstanbul´da yaşayan iş adamları şimdilik böyle bir düşünce içinde olmadıklarını ilk başlarda bazı girişimler olduğunu belirterek onlarda bekleme durumunda olduklarını yakınlarına belirtmişler.
Ne kalıyor sadece tek aday o da Ergün Bilen! Tabi bu ismin aday olması için bazı şartlar var. Onlarda kapalı kapılar ardında konuşuluyor ama ikna olabilir mi derseniz bunu sadece zaman gösterecektir. Çünkü Ergün Bilen´in yakınındaki isimlerin de pek böyle bir durumla ilgilenilmesini tavsiye etmedikleri de hep konuşuluyor. Yani anlayacağınız şurada birkaç gün sonra yapılacak olan genel kurulda ortaya aday çıkmazsa Kayserispor´da, Erciyesspor gibi kayyıma kalacaktır. Şimdi bu takıma ne oldu diyenleriniz olabilir ama önce şu yönetim işi çözümlensin sonra bu takımın nasıl bu hallere geldi? Kimler ne yaptı veya yapmadı sorulmalıdır. Yazık oluyor Kayserispor´a!