MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN ZOR MAÇ OLACAK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta deplasmanda Bursaspor´la karşılaşacak olan Kayserispor´da futbolcuların hazırlıkları başlasa da, takım oyuncuları cuma günü oynayacakları maçın ne kadar önemli ve ciddiyet isteyen bir karşılaşma olduğunu çok iyi biliyorlar. Ligde sezon başıyla birlikte iyi çıkış yakalayan ve bunu sürdürmek isteyen nadir ekiplerden olan Bursaspor, geçen hafta aldığı sonucun da etkisi ile bu hafta sahasında bir başka oynayacaktır. Özellikle Galatasaray´a geçen hafta farklı kaybedilen bir maçın ertesinde, bizim maçımızın olması pek de işimizin kolay olacağının görüntüsünü vermiyor. Ateşli taraftarı olan Bursaspor bu karşılaşmada bizim futbolcuları rahat bırakmayacak hatta maç içerisinde motivasyonlarını düşürecek olaylara da girmek isteyeceklerdir.

Bu motivasyon durumu daha aşırıya giderek, saha içinde sinir harbine de dönüşürse şaşırmam. Yani anlayacağınız Kayserispor bu hafta ligdeki en zor maçlarından birisine çıkacak. Rakibin durumu bu kadar hassas olunca iş yine temsilcimizin hafta içindeki hazırlıklarına gelip dayanıyor.

Cuma akşamı oynanacak olan maç öncesinde Kayseri´de de yönetim ve teknik ekip çalışmalarda rakibe göre hazırlıklar yapıyor. Kazanılacak bir puanın dahi ne kadar önemli olduğunu bilen yönetim, bu konuda teknik ekibin işi sıkı tutmasını istedi. Sadece Bursaspor değil aynı zamanda daha sonrasında oynanacak olan Karabük maçından da alınacak puanlarla ligdeki ilk 5´teki yerimizin ne denli sağlamlığı da kontrol edilmiş olacak. Bakınız eğer ki Kayserispor her iki maçtan da galibiyetler alırsa fazla söze gerek yok deriz. Ama her iki maçtan da alınacak en çok 2 puan ligdeki durumu da sancılı havaya sokabilir. Bu nedenle sabırla her iki maç derken önce Bursa engeli diyeceğiz ve buna göre hazırlanacağız?