MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN ZOR VİRAJ


Kayserispor için geri sayım başladı. Deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep maçı için hafta başından buyana hazırlanan takımda tek eksik kaybedilen puanların vereceği moral. Futbolcular sahada performanslarının el verdiği ölçüde mücadele ederken diğer yandan teknik heyette kenarda onlara taktik konusunda yardımcı olmaya çalışıyor. Sadece bu şekilde geçen süreçte oyuna müdahale ve nokta dediğimiz atışlar sezon başından buyana Kayserispor cephesinde pek görülmüyor.
Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun sıkıntılı günler yaşadığını biliyoruz ama eğer ki Gaziantep ve sonrasında oynanacak olan Antalya maçlarında olası bir aksi sonuç her şeyin alt üst olmasına neden olacaktır. 7 haftalık süreçte alınan 5 puanın pek önemsenmediği bir ligde yer alıyoruz. Puan kayıplarının haftalık olarak yorumlandığı günümüzde umarım en yakın rakiplerimizden birisi olarak görülen Gaziantepspor´dan, temsilcimiz 3 puanı alarak evine dönmesini bilir.
Dediğim gibi taraftarında kulağı Gaziantep´ten gelecek olan sonuca çevrilmiş durumda. Sadece taraftar mı? Ayrıca Kayserispor´da yönetimde buradan alınacak sonuçla takımın ligde nasıl bir yer edineceğini tartışıyor. Yani kısacası bu maç temsilcimiz açısından çok önemli. ?Kaybedersek ucunda ölüm yok ya diyebiliriz´ ama kayıp sonrasında ligde zor anlar yaşamak zaten her gün ölüp ölüp dirilmek gibi olmayacak mı?..