MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İLK ETABINI NOKTALADI!

KAYSERİSPOR İLK ETABINI NOKTALADI!


Kayserispor ilk etap kampını noktaladı. Erzurum´da yapılan kampta iki hazırlık maçı oynayan Kayserispor´da futbolcuların son durumları teknik heyet tarafından daha net görüldü. İlk maç ve ikincisi derken aslında yeni takviye olanların son durumlarının görülmesi için Kayserispor´da gerek yönetime, gerekse de teknik heyete bir fırsattı bu maçlar. Akhisar maçını da Konya maçı gibi kaybeden Kayserispor için eleştiriler yapılsa da geçmişte bu takımın hazırlık maçlarında kötü sonuçlar almasına karşın kadroda yapılan değişimlerin lige çok iyi motive olmalarına da alıştık. Bu nedenle eleştiriler yapılacak ise biraz daha beklenmelidir.

Kayserispor´da bazı mevkiler için transfer gerekiyor. Oynanan hazırlık maçlarında da görüldü ki, bazı sakatlanmalar sonrasında yedek kulübesinde sıkıntı oluyor. Bu nedenle teknik heyet bir rapor vererek, takım Avusturya kampına gitmeden önce bazı isimler üzerinde yönetimin durmasını ve gelecekte herhangi bir problem yaşamamak için takviyelerin yapılmasını istedi. Yöneticiler de bu konuda teknik heyetle hem fikir olmalılar ki, bazı isimlerle görüşmeler yaptıklarını kamuoyuna deklare ettiler.

Bu sezon farklı bir Kayserispor izlemek isteyen taraftarlar umduklarını bulacaklar. Ama bunun için biraz zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Teknik Direktör Sumudica göreve gelirken her kesime güven veren bir konuşma yapmıştı. Bu  durum umarım en kısa zamanda taraftara yansıyacaktır?