MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İLK MAÇTA GALİP!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sezonun ilk haftasını oynayan Kayserispor, sahasında 3 puanı 2 golle almasını bildi. Karşılaşmanın daha başında ortaya koyduğu oyunla rakibine üstünlük kuran Kayserispor´da futbolcular, 15 dakika boyunca rakibi istedikleri kıvama getirdiler. Daha sonrasında golle buluşan sarı-kırmızlılarda biranda büyü bozuldu ve sahada gezinmeye başlayan bir oyuncu grubu karşımıza çıktı.

Kayserispor sahasında 90 dakikalık oyunda taraftarının muhteşem desteği ile galip gelmesini bildi. İlk maç olması nedeniyle şimdilik pek fazla bir konu başlığı açmaya gerek yok. Bakınız bu maç, takımın yavaş yavaş kaynaşmaya başladığını gösterirken, diğer yandan da geçen sezonda olduğu gibi bir anda karşımıza hazır bir takım çıkmayacağını anlamış olduk. Bu nedenle şimdilik eleştiri yapmaya gerek yok. Sadece ligin ilk haftasına 3 puanla başlayan bir Kayserispor olduğunu düşünerek yorum yapmalıyız.

Kayserispor bu haftaları çabuk atlatacaktır. Önemli olan ligin ilk 4 haftalık periyodu geride kaldığı dönemlerde takımın sahada birlik olduğunu tüm taraftara göstermesidir. Bu nedenle futbolcuları tek tek anlatmaya veya onları eleştirmeye gerek duymadan, alınan galibiyetin keyfini çıkartalım. Ne de olsa ilerleyen haftalarda aksayan yanlar olursa o konuda da fikirlerimizi yine bu sütunlardan paylaşırız. Şimdilik Bursa maçı diyelim ve galibiyetlerle buluşmak ümidiyle?