MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İNCE HESAP PEŞİNDE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta deplasmanda Konyaspor´la karşılaşacak olan Kayserispor´da hazırlıklar kapalı kapılar ardında yapılmaya devam ediyor. Teknik yönden sıkıntı yaşamayan futbolcular, bu maçta sadece Şumi´nin kenardan hakemlerle diyaloglarını özleyecekler. Geçen haftaki maçta ilk yarı sonunda hakemlere itirazda bulunan Şumi tribünlere gönderilmiş ve bu durum karşısında da tedbirli olarak PFDK´ya sevk edilmişti. Şumi´nin kenarda olmayışı bu maçta mutlaka takımın motivasyonu konusunda bir eksiklik olarak hissedilecektir. Futbolcular bu konunda bilinci ile belki de farklı bir motiveye girecekler ve karşılaşmada ellerinden gelenin en iyisini yaparak Şumi´ye bir galibiyet de hediye edebilirler.

Her şey galibiyet üzerine yapılırken, diğer yandan ligdeki her takımın durumu da yönetim tarafından en ince detayına kadar ele alınıyor. Takımların ligde kalmasından tutun da ilk sıralarda mücadelesine kadar her takım tek tek inceleniyor.

Kayserispor´un gelecek sezonda daha dinamik bir yapıda olması için gerek transferler, gerekse de yeni dönemde mücadele edilecek alanların incelendiği bazı toplantılar kulüpte yönetim tarafından da yapılıyor. Bu konuda Başkan Erol Bedir futbolcuların alacaları galibiyetlerle, yeni dönemde oluşacak hedef ve bu sezon gerçekleşmesi halindeki hedef primlerini futbolcularla paylaştı. Daha önce maç başlarında ortaya konan bazı primler olsa da, iş artık ciddi boyutta olduğu için yılsonu hedef konusunda da futbolculara prim vaatlerinde bulunuldu. Bakalım bu açıklama ince hesapları ne kadar etkileyecek?..