MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İSİM SPONSORU VE MALİ DURUM!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor ilk hedef olarak, Akhisar´la karşılaşacakları maçı seçti. Türkiye Kupası´nda kura sonucunda Akhisar´la eşleşen temsilcimizde farklı bir heyecan yaşanıyor. Bu maçın geçilmesiyle büyük bir yol kat edileceğini belirten taraftarlar, futbolcuların da aynı düşünce ile hareket etmelerinden dolayı memnunlar. Her ne kadar ligin alt sırasından sıyrılsak da, hala tehlikenin olduğunu belirten taraftarlar, sadece bu korku ile yolculuk yapılmayacağının altını da kalın bir şekilde çiziyorlar.

Kayserispor yapısı itibariyle diğer takımlardan daha çabuk toparlanmasını biliyor. Ligin ilk yarısında kötü gidişatı da işte bu şekilde atlatmasını bildiler. Her ne kadar mali yönden sorunlar yaşansa da kısa süre içerisinde bunun da üstesinden gelinecektir. Önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimalle uzun süredir konuşulan Kayserispor isim sponsoru belli olacak. Boydak Holding bu konuda bir markasıyla temsilcimize katkı sağlamaya devam edecek. Bu konuda başta Alpaslan Baki Ertekin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekir. En azından mali olarak sıkıntıda olan Kayserispor açısından bu destek bir anlamda içerideki sızlanmaların da önüne geçecektir. Sadece sponsorlarla bu sorunlar çözülmüyor, bir de kulüplerin borçlarının planlı bir şekilde taksitlendirilmesi diğer kulüpler kadar Kayserispor açısında da yeni dönemde farklılıkları ortaya çıkartacaktır.  

Bu nedenledir ki, hali hazırda transfer yasağı olan Kayserispor için eldeki isimlerin kadroda tutulması gerekiyor. Yönetim de bu konuda arayışlarını sürdürüyor. Sezonun ikinci yarısıyla birlikte bazı alacaklar konusunda da çözüm bulan yönetim umarım ortaya konan hedefte hiç sapma olmadan takımın sezon sonuna kadar sorunsuz yolculuk yapmasını sağlar.