MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KADROSU VE TAKVİYELER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un, iç sahada oynadığı ilk maçta aldığı galibiyet sonrasında taraftarın maçla ilgili yorumları da bir hayli ilginçti. Kimisi bizim daha önce dile getirdiğimiz konulara hak verirken, kimileri de sadece zamana ihtiyacımızın olduğundan bahsediyor. Kısacası takımdaki yeni oluşum ve etkileri daha çok konuşulacağa benziyor. Ben bir kez daha önceden belirttiğim düşüncelerimi, buradan sizlerle bir kez daha paylaşmak isterim. Bu takımda forvete takviye yapmak için kollar sıvansa da, birde orta saha için takviye düşünülmelidir.

Lawal cinsi bir oyuncunun bu takımın orta sahasında ağırlığı kaldıracağını daha öncesinden belirtmiştim. Bu söylemim karşısında hatta birde önde topu dağıtacak bir isim daha takviye yapılırsa, daha da iyi olur diyenlerin sayısı da oldukça fazlaydı. Kadroda bir kaç eksik kalmış olabilir. Ama transfer döneminin de sonuna geldik. Bu durumda yönetim elini çabuk tutmalı ve eksik olduğu belirtilen mevkiler için son bir kez daha takımı gözden geçirmelidirler. Mutlak forvetin dışında orta sahaya da toparlayıcı bir futbolcu alınmalıdır.

 Yeni gelenlere baktığınızda takımda hemen bir birlik oluşturmak veya grup oluşturmak çok zordur. Bu konuda da Teknik Direktör Şumi´ye hak vermiyorum dersem yalan olur. Şuana kadar takımda bulunan isimlerin birçoğu yeni olduğu için bazı zamanlarda saha içinde sıkıntılar yaşanabiliyor. Biraz zaman diyen Şumi için bakalım Milli maç arası faydalı olabilecek mi? ..